----MEoW!!Assalamualaikum alooo thanx ya 4 jumping 2 my blog do follow n drop a comment ya----

Friday, 3 May 2013

H.A.K.A soksek

Assalamualaikum semua lama dah tak update blog berhantu nie kan so 4 today just nak share event yg eden baruja pie .....baruka? sabtu lepas la wakaka........okoko  event apa haaaa? owh HAKA.............
haka apakah?...........HAKA 2  KAKA punya adik beradikla ishhhh haha tadak lah aku pun baru ja terbiasa dengan perkataan haka nie coz selalunya sekolah lama aku panggil Hari Graduasi(smkserinibong) huhu so maknaya HAKA 2  just shotform untuk Hari Anugerah Kecemerlangan..... Tahun nie sekolah soksek aka SMS Tun Syed Sheh Shahabudin buat eventnie untuk kali yg ke 39 ish2 dah tua dahkan hmmm btw sekolah nie still bertahan kan ceh ayat cover......sgt mentanglah smksn 2 agak baru la gak heheh....


Macam tahun lepas eden kena kawat la untuk hari2  kawat ja takpa klu bagi salin baju macam yg lin best la huhu .Time naik pentas amik anugerah kena kawat la plak atas 2 org lin smart bercoat ...aku nie huhu  nervous punya pasal ntah taktau nak kata ak kawat ka menari ka ats pentas 2 dah la kena buat tabik pengakap bagai ngek  MALU GILA time 2 ..nasib tahun nie tak formal sgt amik anugerah just santai2

Udah2 la2 yg 2 cerita thun lopas la moh den cerita lokaih haaaa....first sekali kena check in dulu nak tempah dorm asrama TUN SYED yg ala2 hotel 5 bintang 2 ....nampak beno nipunya .....memang nipu pon haha ....udah2 yg first2 kena daftar kehadiran la  heeehehe
uisssh mcm daftar nak masuk sekolah kan huhu
 teringat nostalgia time masuk f4 dulu
yg kat bawah nie cikgu prima form5batch 0812/1112 merangkap cikgu addmath ...cikgu rahim...selalu belanja burger huhuklu dapat beat dgn jiran sebelah wakaka kls 5Intelek huhu terima kasih cikgu


So macam biasa majlis apa2 pun kat soksek mesti ada persembahan band barula best...
TUN SYED BAND
ada lagi

Selalunya kawat2 nie jarang2 nak dengar iringan muzik yg orinya  selalunya just dari speaker n cd player  tp kat soksek ja ada yg main secara LIVE acecece   best3 tak la boring sangat kan tambah time ucapan bagai lagi la boring


KaWaD oH kaWad aq mmg tak suka kawad
wakakak!!!!!


kadet polis

apa2 pun bestlagak dpt sembang2 n jumpa balik kwan2 smu even tak dpt tengok apa yang jadik kat dlm dewan sbb kami dok kat luar tapi yang tak leh belah cik mas selamba ja tanya kat cikgu tadak tv ka screen boleh la nengok + stalk2 dlm dewan 2 haha....bwh khemah 2 sempat gakla sembang merapu haha Mimi siap kata lg hp buyah besar gila besar tapak tangan buyah hahaha
yg depan 2 zana,affani ,nadhirah hanani
haaa apa lagi pilih2 jgn tak pilih kot2 ada yg berkenan nak buat pembantu rumah
heheh lawak ja jgn marah
hohoiii
kanak2 riang : P
Yg kat bawah nie antara puteri2 yg curi2 masuk kat dewan ish ish ish haha tadakla depa nie penerima anugerah bahasa antarabangsa
LEPAS NIE KENA SPEAKING ARAB LA DGN KOME SMU


JOM usha2 sikit buku acara 2 huhu 
yg highlight 2 bdk kls J saja2 meroyan skit huhu
congratz333
then lps anugerah bahasa antarabangsa2 bdk f5 2012 plak amik anugerah thanks lot yar haha nama ak list ke 2 huhu so bolehla  tengok nak kena buat apa time naik pentas mcm last year ka yg ada tata tertib ?...so tengok zana tutorial skit haha ala  step tunduk 2-3 kali la plak huhu nak ikut ka tak ?so mula2 ikut lps 2 hmm faham2 ja lah rasa kalut camna...

huh baru perasan ak nie tinggi sgt wahaha
best student 4 sains tulen cik zana Nur Syazana (9A+,1A) dia ja satu2 wakil yg layak dpt bursary huhu untungnya 
Pelajar Terbaik Sains Tulen
n satu lagi student serba boleh a.k.a anugerah warna  >>>cik mas Mastika Falsha huhu nama samaran Siti Atie muahaha stylela  STRAIGHT 9A (6A+ LAGI)result dia sukan pun aktif .......time bwh khemah cikmas leh buat lawak kata depa nak bagi PIRING ASTRO WARNA ka ltk ats kepala dia wakaka lwk2..
Anugerah Warna  aka pelajar serba boleh
then lps habis 2 bergambar sat dgn smu org yg kat si2 SEMUA betul ka? haha tadak aih dgn bebudak kelas J ja sempat eden tgkp gmbr ish bohong lg zana yg tolong tgkp gambar wakaka

dari kiri cilat,bui bui ,aq(gayat)ct atie,nor D,..haha nama gedik la plak
haha yg btul2 nya aquilah,hasbullah,aku(azri),mastika,diana,izzati,syamimi
Jauhari oh jauhari ada lg picturenya tp simbolik sikit sebab ada gaya yg memang terang lagi bertorchlight bebudak kelas Jauhari ja  wat tgn lagu  2..hmmm lagu apa lagu 3kupang ka...haha maksud eden buat gaya tangan macam dlm gmbar kat bwh nie...nampakmcm simbul rockers tp bukan haha ada rahsia di sebalik simbol2 bdk kls J ja yg tau heheh

baru perasan tgn ak ja mcm lain terlupa kot lama dah tak buat
then dgn boyz lak tgkp gmbr........yg kanan 2 bkl fly overseas jepun kot klu tak silap



n this is the last one tgkp gambar dgn family sbp huhu kira abah angkat aku la merangkap cikgu maths...thanx zati tolong amik gmbr nie....


with my papa angkat 
hmm agak terkilan gak sbb teringin sgt nak jumpakcikgu2 tp tadak yg nak teman ...tkpala insyallah hari lain  mungkin ada rezeki nakjumpak.....cantik + sporting + baik hati SMU CIKGU2 TUN SYED nie hmm tp taksempat eden nak jumpa rasa bersalah banget (terspeaking endon lak )


cikgu2 yg baik hati xd
yg pakai spectacles 2 guru kelas kami 5J,
Teacher Hasnah ..ajr kimia memang sporting
asyik senyum tak pernah pun marah
 hmm so nak bg happy jom makan muahahha lps abih ja trus aku ajk abh makan sbb perut nie dok main music band dah haha sambung lagu band td



claypotssssssss nyum2
Then lps makan jumpa balik warga2 tun syed hehe antaranya buyah aka bui-bui,butek,afiq zaki(siap jadi imam lagi),aimi,syawal,cikgu seri nibong pun jumpak ngeee n ramai lg






8 comments:

  1. azri..teruskan menulis..keep it up..
    untuk pengetahuan all the readers..azri is the 2nd rangking after me..
    he is great too..bukan calang-calang orang okay..
    nanti bila aku rindu hang..aku melawat blog ni kay..
    muahahahaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks coz terbang ke blog nie ....apa2 pun goodluck 4 yur future ya bakal gynecologist

      Delete
    2. you are welcome!
      in sya Allah..
      hang pon goodluck..take care!

      Delete
  2. Replies
    1. terima ksih wish best 4 our future amin insyaallah

      Delete
  3. AZRI!! baru sempat nak baca!! best sangat!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. makaceh blogwalking sini hihi lagi best klu hang perform dgn band sekali huhu

      Delete